Nokian Hakkapeliitta R2 talvirenkaan arvostelu


Etsitkö parasta talvirengasta tänä vuonna? Nokian Hakkapeliitta R2 ei petä sinua. Ne ovat kitkarenkaat, jotka on suunniteltu antamaan erinomaista turvallisuutta ajossa. Niissä on fantastinen pitotuntuma. Vaikka luistonesto olisi pois päältä, auto pysyy hyvin hallussa käännöksissä. Arvostat varmasti myös sitä, että Nokian Hakkapeliitta R2 -renkaat ovat erittäin hiljaiset. Ne saattavat olla hiljaisimmat talvirenkaat mitä ikinä tulet ostamaan.

Salaisuus Nokian Hakkapeliitta R2 -renkaiden erinomaiseen suorituskykyyn on teknologia, jota renkaiden valmistuksessa käytetään. Niissä on Nokian Renkaiden patentoidut Hakka-lamellit, jotka tarjoavat useita eri pitokulmia lumella ajaessa. Lamellit muodostavat ikään kuin tiheämmän kehikon renkaaseen. Lamellit ovat tiukassa kulmassa renkaan olkapäihin, joka tuo parempaa hallittavuutta ja parempaa lateraalista pitoa. Vaikka ajaisit märällä, lumisella tai jäisellä tiellä, on lähes mahdotonta luisua pois tieltä, jos ajat autoa, joissa on nämä renkaat.

Toinen teknologia, joka on hyvä huomata Nokian Hakkapeliitta R2 -renkaissa, on pitokynnet. Renkaan pinnassa kulkevien kuviopalojen väliin sijoitetut pitokynnet parantavat lumi- ja jääpitoa varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa. Renkaassa on myös vahvistetut keskipalat, jotka takaavat tasaisemman ajon, kun autolla on paljon painoa. Renkailla voi ajaa yli kymmenen sentin lumen päällä ilman, että ajokokemus on epämukava.

Kitkarenkaan ongelmakohta on normaalisti pito märällä jäällä. Nokian Hakkapeliitta R2 -renkaassa oleva Cryo Crystal -konsepti. Nastattoman uutuusrenkaan salaisuus on sen kumisekoituksessa, johon on lisätty mikroskooppisen pieniä ja monisärmäisiä, kristallia muistuttavia timantinkovia kiteitä. Kiteet toimivat ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina, kun ne tarrautuvat ajoalustaan tuoden terävää ja kovaa pitosärmää. Rengas toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella niin märästä tiestä aina vaaralliseen mustaan jäähän.

Lisää tietoa Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaasta voit löytää täältä: https://www.nokianrenkaat.fi/talvirenkaat/nokian-hakkapeliitta-r2/

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon