Syitä ostaa nastarenkaat talveksi


Kun talvi tulee, on asioita, joita pitää muuttaa niin kodissa kuin autossakin, että matka jatkuisi mutkattomasti. Jos talvirenkaiden osto on edessä, kannattaa harkita nastarenkaiden ostamista, jos ajaminen tapahtuu jäisillä, märillä tai lumisilla teillä. Nastarenkaat ovat tunnettuja siitä, että ne antavat erinomaista pitoa jäisillä ja lumisilla teillä, etenkin jarruttaessa ja kiihdyttäessä. Ne voivat pelastaa hengen, jos joutuu vahingossa mustan jään yllättämäksi.

Jos nastarengas ei kuitenkaan ole tuttu asia, saattaa ajatella, että ne ovat ylihintaiset tai liian kalliit. Jos kuitenkin katsoo paikallisista rengasliikkeistä niin huomaa, että nastarenkaat eivät ole niin kalliit. Kenellä tahansa, kuka omistaa auton, on varaa nastarenkaisiin. Täytyy vain etsiä nastarenkaat, jotka kestävät pitkään eivätkä kulu liian nopeasti. Yleensä laadukkaat nastarenkaat kestävät pitempään kuin kitkarenkaat, jos niitä säilyttää oikeanlaisessa ympäristössä.

Osa ihmisistä ajattelee, että nastarengas on hyvä vain jäällä ja lumella. Tämä ei ole totta. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan nastarenkaat ovat paremmat kuin kesärenkaat, kun lämpötilat alittavat 7 Celsiuksen rajan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos autossa on nastarenkaat näissä lämpötiloissa, autosi pysähtyy nopeammin, kun painat jarrua. Auto, jossa on nastarenkaat, on vähemmän altis tieltä pois luisumiselle, silloin kun lämpötila on alle 7 Celsiuksen.

Nastarenkaat lyhentävät siis jarrutusmatkoja jäisillä ja lumisilla teillä sekä märillä teillä alle 7 Celsiuksen lämpötilassa. Nastarenkaat pitävät erittäin hyvin myös mutkissa ja käännöksissä. Auton kääntäminen jäällä sekä muut tilanteet, joissa tieltä luisumista tapahtuu, onnistuvat helposti nastarenkailla. Kannattaa pitää huoli siitä, että ostaa autolle sopivat nastarenkaat ja mennä ammattilaiselle asentamaan ne.

Klikkaa tästä lisää tietoa siitä, miksi kannattaa ostaa nastarengas. Katso verkkosivumme tästä https://www.nokianrenkaat.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon