Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä


Alueet, jotka kokevat todellisen talven vuoden aikana, tarvitsevat aina erityiset renkaat kylmäkaudella. Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä ympärivuoden renkailla on kokemus, jota kukaan ei halua kokea. Lisäksi ajamalla talvisilla teillä ympärivuoden renkailla, jolloin elämäsi on vaarassa, sillä onnettomuuksien mahdollisuus on erittäin korkea. Jos haluat ajaa turvallisesti ja mukavasti talvisilla teillä, sinun on asennettava talvirenkaat ajoneuvoosi, kun kylmä kausi on tulossa.
Talvirenkaita kutsutaan myös lumirenkaiksi. Ne on suunniteltu erityisesti kylmän sään ajaksi. 

Nykyaikaisilla talvirenkailla on paljon parannuksia, mitä talvirenkaat ovat aiemmin olleet. Niissä on kumiseoksia, jotka ovat pehmeitä ja joustavia myös silloin, kun lämpötila laskee alle 7 asteen. Niillä on myös aggressiivisemmat kulumapinnat, jotka takaavat hyvän otteen sekä lumessa että jäässä. Toinen asia, jonka huomaat nykyaikaisista talvirenkaista, kun ostat niitä, ovat niiden siemailumalleja. Raot tarjoavat yksinkertaisesti ylimääräistä otetta jäisille teille.

Nykyaikaisten talvirengasominaisuuksien ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät renkaasta pehmeän ja joustavan, joka tarjoaa erinomaisen vetovoiman talviolosuhteissa. Ajettaessa talvisilla teillä kylmän kauden aikana voit tehdä sen hyvin mielin ja tietää, että ajoneuvo ei pääse liukumaan tai luisuman tien päältä. Verrattuna ympärivuodenrenkaisiin talvirenkaat antavat erinomaista suorituskykyä ajettaessa viileissä, jäisillä ja lumisissa olosuhteissa.

Sinun on käytettävä talvirenkaita tarkasti vuoden kylmäkaudella. Ne on tarkoitettu talvilämpötilalle, ja ne eivät suoriudu kuumissa ja kuivissa olosuhteissa. Käytettäessä teitä, jotka ei ole jään tai lumen peitossa, ne todennäköisesti kuluvat hyvin nopeasti. Jos tulet paikasta, joka kokee äärimmäisen talvia ja kuuman kesän, on suositeltavaa asentaa talvirenkaat kylmäkauden aikana ja vaihtaa ympärivuotiseen renkaaseen, kun lämpötila on yli 7 astetta.

Lisää tietoa talvirenkaista, tutustu tänään Nokianrenkaiden kotisivuihin.

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon