Vinkkejä valintaan nastattomien talvirenkaiden ja nastarenkaiden välillä

Talvirenkaat

Etsiessäsi hyviä talvirenkaita, on monia tekijöitä, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Ensinnäkin sinun on päätettävä, tarvitsetko nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat. Vaikka molemmat niistä ovat talvirenkaita, niissä on joitakin eroja. On tärkeää, että otat niistä selvää mahdollisimman paljon ennen kuin teet valintasi. Et halua ostaa tietyntyyppistä talvirengasta ja päätyä katumaan valintaasi, kun se ei toimikaan odotetulla tavalla.

Jos syksyn olosuhteet ovat vaikeasti ennustettavia, kannattaa harkita nastattomia talvirenkaita. Kun asennat ne autoosi, sinun ei tarvitse poistaa niitä, ennen kuin talvi on ohi. Olet valmis ennakoimattomaan säähän ja sekä syyskauden lämpötilanvaihteluihin talven lähestyessä.

Talvirenkaat ostettaessa on myös pidettävä mielessä, että lumella ajaminen eroaa täysin jäällä ajosta. Jos tulet alueelta, jossa tiet ovat talvisin ennemminkin lumisia, nastattomat talvirenkaat ovat autoosi sopivimmat. Niissä on sivuttaisuurteita ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä aivan täydelliset tällaisille teille. Jos alueen tienpinnat ovat talvella tavallisesti jäiset, kannattaa harkita nastarenkaiden hankkimista. Niiden metalliset nastat kaivautuvat jäähän ja estävät ajoneuvon liukumisen ulos tieltä.

On myös tärkeää muistaa, että ajonaikainen hiljaisuus riippuu valitsemastasi talvirengastyypistä. Jos vaadit ajonautinnoltasi hiljaisuutta, kannattaa valita nastattomat talvirenkaat. Ne tarjoavat vähemmän meluisan ajonautinnon lievissä talviolosuhteissa verrattuna nastarenkaisiin. Eivät nykyiset nastarenkaatkaan kuitenkaan niin pahoja ole melun suhteen. Verrattuna vanhempiin nastarenkaisiin ne tarjoavat paljon hiljaisemman ajonautinnon ja ovat muutoinkin mukavampia.

Lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden ostosta löydät kotisivultamme osoitteesta nokianrenkaat.fi.


Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon