Koska Autoon Kannattaa Asentaa Talvirenkaat?


talvirengas

Onnettomuuden vaara kasvaa talvella talvisien teiden haastavien olosuhteiden vuoksi. Tämän riskin minimoimiseksi kannattaa asentaa autoonsa hyvät talvirenkaat. Talvirenkaat ovat järkevä investointi etenkin, jos tulet alueelta, jossa talvet ovat erittäin kylmiä. Ei kannata vaarantaa itseään kesärenkailla tai ympärivuotisilla renkailla, joita ei ole tehty nimenomaan talviolosuhteisiin. Jos arvostat henkeäsi, et ajattele talvirenkaiden ostamista rahan tuhlauksena.

Kun päätät ostaa talvirenkaat, kannattaa ostaa ne heti vuodenajan lähestyessä. Ei kannata odottaa, että olosuhteet muuttuvat huonoiksi ennen kuin alat käydä läpi lähellä olevia rengasliikkeitä. Siinä vaiheessa saattaa olla vaikeaa pelkästään päästä rengasliikkeeseen renkaiden vaihtoon.

Milloin sitten on sopiva aika talvirengas asentamiseen? Pitäisikö odottaa, kunnes huonot talvikelit saapuvat vai pitäisikö ne vaihtaa jo syksyn loppupuolella? Tämä riippuu talvirenkaiden tyypistä sekä alueesta, jossa asut. Jos asut alueella, jossa lumi alkaa kasautua tielle jo loppusyksystä, voit vaihtaa talvirenkaat jo varhaisessa vaiheessa.

Kaksi eri talvirengastyyppiä ovat nastarenkaat ja nastattomat talvirenkaat. Nastarenkaiden vaihtaminen syksyn lopulla, kun tiellä on vain vähän lunta, on lähtökohtaisesti huono ajatus. Jos taas hankit nastattomat talvirenkaat, voit vaihtaa ne heti kun lumentulo alkaa.

Lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden ostamisesta ja asentamisesta löydät verkkosivultamme osoitteesta www.nokianrenkaat.fi.

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon