Talvirenkaiden hankinta katumaasturiisi


SUV talvirengas

Talven tullessa kannattaa sijoittaa hyviin talvirenkaisiin, mikäli haluat edelleen nauttia ajamisesta. Ympärivuotiset renkaat on suunniteltu toimimaan hyvin keväällä, kesällä ja syksyllä, mutta alueilla, joilla talvi on erittäin ankara, erityiset talvirenkaat ovat paras vaihtoehto. Jäällä, lumella tai jopa kylmällä päällysteellä talvirenkailla varustetun katumaasturin pysähtymismatka voi olla huomattavasti lyhyempi kuin auton, jossa on ympärivuotiset renkaat. Näin ollen jos käytät ympärivuotisia renkaita jäisillä ja lumisilla teillä, sinulla on suuri riski joutua onnettomuuteen.

Vaikka parhaiden SUV talvirengas ostaminen ei automaattisesti takaa turvallisuuttasi lumisilla, loskaisilla ja jäillä teillä, niistä on hyvä aloittaa. Jos yhdistät ne hyviin ajotaitoihin ja maalaisjärkeen, pääset turvallisesti määränpäähän riippumatta siitä, kuinka huonoksi sää muuttuu. Varmista, että renkaiden hankinta on listasi kärjessä talven alkaessa lähestyä.

Ostaessasi talvirenkaita on tärkeää valita renkaat, jotka sopivat sekä katumaasturiisi että alueella vallitseviin talviolosuhteisiin. Rengasliikkeessä huomaat, että saatavana on kahdenlaisia talvirenkaita: nastarenkaita sekä nastattomia talvirenkaita. Talvirenkaat olennainen piirre on metalliset nastat. Nastat kaivautuvat syvemmälle jäähän ja lumeen ja parantavat siten ajoneuvon pitoa ja sen hallittavuutta. Nastarenkaita suositellaan alueille, joissa on äärimmäiset talviolosuhteet.

Nastattomissa talvirenkaissa ei ole nastoja. Sen sijaan niillä on pieniä viiltoja, joita kutsutaan sivuttaisuurteiksi. Sivuttaisuurteen lisäävät pitoa aivan kuten nastat. Nastattomia talvirenkaita käyttävät arvostavat myös miellyttävää ajotuntumaa. Nykyisin useimpien nastarenkaiden melutaso on hyvin alhainen, mutta ne eivät silti pysty kilpailemaan hiljaisten nastattomien talvirenkaiden kanssa.

Lisää tietoja talvirenkaiden ostamisesta katumaasturiisi saat verkkosivultamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/ vaikka heti.

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon