Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet


Kun kesä on aivan nurkan takana, laadukkaiden kesärenkaiden kysyntä kasvaa. Monet eivät tiedä, että kesärenkaat ovat yhtä tehokkaat kuin ympärivuotiset renkaat ja tarjoavat jopa paremman pidon ja vakauden lämpimällä säällä, kun tien pinta on polttavan kuuma. Kesärenkaat päihittävät myös talvirenkaat märillä teillä, minkä vuoksi ne ovat kesäisin monien autonomistajien suosima valinta.

On olemassa yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää saadakseen kaiken irti kesärenkaista. Ensimmäinen näistä on holtittoman ajamisen välttäminen, vaikka kesärenkaiden tuntuma ja suorituskyky mahdollistavat suuret nopeudet. Vaikka tämä saattaa olla itsestään selvää monille, useat autoilijat silti ajavat vaarallisesti äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Toinen vältettävä virhe on jättää huomiomatta alueellasi olevien teiden kunto. Ennen matkaan lähtemistä pitää olla edes jonkinlainen ajatus siitä, mitä matkalla on vastassa. Tähän on olemassa useita keinoja, esimerkiksi sään ja muiden tietojen tarkistaminen paikallistelevisiosta, radiosta tai verkosta. Kun sinulla on tietoa matkallesi osuvista tieosuuksista, voit tarvittaessa vaihtaa reittiä tien osoittautuessa ajokelvottomaksi, tarkkailla tienpinnan kuntoa tai peruuttaa koko matkan, jos se näyttää liian vaaralliselta.

Ei pidä myöskään olla huoleton ajoneuvon hallinnan suhteen. Ajoneuvon kuljettajana sinun tulee käyttää taitojasi pitääksesi ajoneuvosi hallinnassa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on erityisen tärkeää ajettaessa märillä teillä, jotka asettavat haasteita kesärenkaillesi. Liian reippaat ohjausliikkeet tai korjausliikkeet voivat johtaa onnettomuuteen.


Lisää vinkkejä turvallisesta ajamisesta laadukkailla kesärenkailla saat verkkosivultamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi.

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon