Tulisiko Valita Nastarenkaat Vai Nastattomat Talvirenkaat


nastarenkaat

Otettuani vastaan ​​työpaikan North Starin hiihtokeskuksessa Tahoessa halusin varmistaa, että asennan oikeat renkaat autoon talvikaudeksi. Ajoneuvon ajaminen jäisissä ja lumisissa olosuhteissa edellyttää hyviä talvirenkaita. Olen kasvanut British Colombiassa, ja tottunut ajamaan lumella ja jäällä. Koska auto oli vanhempieni, en koskaan katsonut, mitkä renkaat siinä oli. Vaikka tunnen oloni mukavaksi talvisissa ajo-olosuhteissa, halusin varustaa autoni parhailla renkailla talvisiin olosuhteisiin. Olen jo päättänyt investoida laadukkaisiin talvirenkaisiin. En kuitenkaan ollut varma, pitäisikö minun valita nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat.



Kasvoin tietäen, että nastarenkaat ovat oikeat renkaat talviolosuhteisiin. Nastattomien talvirenkaiden kumiyhdisteissä, kulutuspintakuvioissa ja muissa tekniikoissa on kuitenkin ollut valtavaa kehitystä, mikä tekee niistä yhtä hyvät talviolosuhteisiin. Joka tapauksessa päätin valita nastarenkaat, Nokian Nordman 7 ollakseni täsmällisempi.

Nokian Nordman 7 -renkaat ovat saatavana sekä nastojen kanssa että ilman. Valitsin tehtaalla nastoitetun version. Halusin varmistaa, että minulla on todella hyvä pito, koska taloni on rinteessä, ja olin huolissani pääsemisestä autolla perille asti. Yksi asia, joka on otettava huomioon nastarenkaiden kanssa, on että ne ovat hieman äänekkäämpiä tavallisilla teillä. Koska en aio ajaa paljon moottoriteillä, enimmäkseen ajan edestakaisin hiihtokeskukseen, tämä ei ole minusta huolestuttava piirre.

Joitakin muita etuja hyvistä talvirenkaista ovat parempi jarrutusteho, pito ja turvallisuus. Talvirenkaat pysähtyvät paljon nopeammin kuin ympärivuotiset tai joka kelin renkaat. Tämä johtuu ylimääräisestä pidosta, joka maksimoi kitkan. Talvirenkaat on valmistettu joustavasta kumiseoksesta ja niissä on ainutlaatuinen kulutuspintakuviointi, joka toimii erinomaisesti jäällä, lumella ja loskassa. Niissä ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja muiden vuodenaikojen suhteen samalla tavalla kuin ympärivuotisissa ja joka kelin renkaissa. Kun asennat ne autoon, hyödyt paremmasta pidosta ja autosi hallittavuudesta kiihdytyksessä ja jarrutuksessa.

Lisätietoja joka kelin renkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Miksi Talvirenkaita Ei Tule Käyttää Kesällä

Ankariin Talviolosuhteisiin Valmistetut Talvirenkaat

Renkaiden Kierrättäminen Kuuluu Niiden Huoltoon